Om oss

Färger. Man ser på en solnedgång eller havets vågor som slickar sandstranden och tycker att det är ett otroligt vackert skådespel, men vad man inte så ofta tänker på är alla färger som jämt och ständigt finns runtomkring oss670c5db2-6b1b-4f76-b650-e5167ff91062. I en solnedgång vi ser som orange finns hundratals andra färger som vi inte lägger märke till, något som varje konstnär är ständigt medveten om. Det är fascinerande!

Med färg och bläck kan man göra nästan vad som helst, möjligheterna är oändliga och det är bara ens egen fantasi som sätter stopp för vad tuschpennan eller penseln kan åstadkomma. Vi som älskar färger vet om det här, men tips och råd kan man aldrig få för mycket av och därför har vi här samlat en hel rad med möjligheter som öppnar sig för den som intresserar sig för färger.

Möjligheterna är nämligen hur många som helst. Man kan tatuera sig, måla vackra tavlor, byta färg på bilen, måla om husfasaden eller göra enklare förändringar som att dekorera muggarna som står och dammar i köksskåpet. Eller varför inte måla om den gamla byrån i hallen?

På den här sidan kan ni läsa om massor med saker som färg och bläck kan användas till och det bjuds på guider och tips om hur du går till väga för att lyckas på bästa sätt med dina projekt. Älskar du färg så har du hamnat helt rätt, men som sagt, det är alltid bara din egen fantasi som sätter stopp för vad just du kan skapa med lite bläck eller färg.