En unik möbel i vackra färger

Ibland vill man byta ut inredningen i hemmet. Man kanske har haft möblerna i år och dar och känner att det är dags för något nytt. Men möbler är dyrt, och att helt byta inredningsstil blir kostsamt. Men det finns en genväg. Måla om!

Den gamla byrån som gått i arv i generationer och vars färg flagnar och lossnar varje gång du torkar av den är ett perfekt projekt att måla. Börja med att skrawhite-pattern-for-home-decorpa av färgen med en skrapa och/eller sandpapper. Då fäster färgen så mycket bättre. I vissa fall kan man sedan behöva använda en grundfärg, men det finns färger som fäster lika bra utan.

Så vad vill du ha för färg på byrån nu då? Det är bara din egen fantasi som sätter stopp. Vill du köra på den industriella stilen är en blågrön färg blandat med grått eller svart ett bra alternativ. Knepet är att inte blanda färgen särskilt noga alls, utan helt enkelt låta det svarta övergå i blågrönt och det blågröna övergå i svart. Det ger en otroligt häftig effekt och möbeln blir garanterat helt unik!

Vill du hellre gå på den lantliga stilen är det ljusa färger som gäller. Ljusblått och vitt passar otroligt bra ihop och påminner om varma sommardagar vid havet.

Vill man ha en retro inredning kan rött vara något att överväga. Vågat, men om man matchar rätt med resten av inredningen blir det otroligt snyggt!

Så, kasta inte de gamla möblerna och lägg inte ut en massa pengar på nya i onödan. Måla i stället om de möbler du har och få en helt ny känsla för ditt hem. Det går till och med att måla nyare möbler utan att slipa dem först, för det finns färger som fäster på nästan vilket underlag som helst.

Gör ditt till ditt på nytt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *